søndag 3. oktober 2010

YES please

Jeg har alltid hatt lysst til og sette sammen antrekk og ting jeg liker slik jeg har sett mange andre gjør. For noen dager siden fant jeg en side: www.polyvore.com hvor de har veldig mye kjekt og hvor du kan sette sammen antrekk osv.
Jeg vet ikke helt hvordan det funker så derfor ser det ut som det gjør nå, jeg klarte nå sette sammen et par godbiter som jeg gjerne skulle ønske jeg hadde i skapet mitt. Får se om jeg finner utav det etter hvert slik det kan se litt bedre ut. Eller kanskje det bare er slik det blir?
Noen av dere som vet hvordan det funker skikkelig?

Untitled

Untitled by sillecreat featuring an oval ring

3 kommentarer:

Luisa sa...

Polyvore er genialt, bruker det mye i bloggen min. Det ser jo ut som du fikser det, hva er det du lurer på? Ikke at jeg er noen ekspert da:p

Days In The Life With Me sa...

Ja synes det virker ganske genialt! Hehe takk:)
Nei tenkte mer på informasjonen som komme under bildet om det går an å legge den inn på bilde på hvert enkelt plass? eller om det alltid kommer under bildet slik det gjorde hos meg? :)

kjekt at du vil hjelpe :)

Luisa sa...

Hmm, jeg har tatt det bort på min, tror jeg gjorde i det vinduet som kommer når en trykker at det er alternativer der, du må sjekke, jeg kan sjekke neste gang jeg skal lage for jeg glemte det i dag. Si i fra hvis du finner ut av det ;)